Grattis mamma!

Som sagt, mamma fyller år. Ett halvt århundrade(!!!) för att vara exakt.

Min morbror (mammas tvillingbror, som därför också fyller år) och hans fru kom hit igår, och imorse åkte vi och åt frukost på Högbo hotell. Sjukt gott! Blev proppmätt, kan jag lova.
Efter det åkte jag ner på stan och vidare till Boulongern för att fota. Dels för att jag hade fått skuldkänslor om jag hade stannat inne, och dels för att jag inte hade nåt annat för mig.

När jag stod och fotograferade några ankor (Ida påstår att det heter änder, men jag har alltid sagt ankor, so ankor it is!) kom en jättegullig tant fram och pratade, och sedan visade hon mig vart krokusen hade börjat växa.

Sen gick jag runt litegrann, innan en annan tant kom och pratade lite. Efter cirkus en timme mötte jag den första tanten igen, och hon visade mig vart jag kunde fota en strömstare, och där träffade jag en tjej som just stod och fotograferade en. Vi pratade lite, vi med. Sen satt jag mig på en parkbänk och solade ett tag, då kom det en kille som också höll på och fotograferade, så vi pratade lite. Min slutsats är alltså att jag är en riktig tantmagnet. He-he...

Nu ska jag ner på stan och möta upp Jenny och några andra, men slänger upp lite bilder. Tjing!

... och så startar vi veckan.

Måndag. Tungt.

Vaknade sex, även fast jag kunde sovit till åtta(!). Har lagt om mina morgonvanor radikalt. Skönt på ett sätt, jobbigt på ett annat. Ni förstår? Bra.
Matteprov, svenska (eeh satt bara), lunch (chicken nuggets MH-MMM!), engelska (1 fel på listening test-tjollahoppsansak). Hem, hämta gura, dra till käftis (fina tänder har jag, jeez), fikelifika med Jennsan, sitta och vänta vid 8C (vet inte varför jag var där?), gå på kurs (det var finfint!), ta bussen hem, käkelikäka.... och nu ska jag sovelisova.

Ni slipper reflekteringar osv av dagen, då jag är tröttelitrött....

Sleep tight!

Kort

Ska städa. Langar kanske bilder sen. Även fast dom antagligen kommer vara tråkiga.

Over and out
Matildis

Matilda <3 Howard





Grillad - Sanna Bråding

Gick runt på stan med J, H och I. Det var... intressant. Haha. Sen åkte J, jag och I hem till vårat crib och här var det dött, så att säga. Gick till konsum och köpte B&J och naturgodis, gick hem (ensam, då I och J åkte till sistnämnd), och myste i soffan med mamma. Orkade bara typ en åttondel an glassen... men då har jag kvar till nån annan dag!
Först kollade vi på Så ska det låta, där Måns var totalt söndercharmig. På ett bra sätt. Efter det checkade vi Grillad, där Sanna Brådings nerver skulle sättas på prov (även fast Alex Schulman, som också deltog, skulle kunna anses som den grillade, då han fick ta mycket skit för sina uppseendeväckande tandrad, hoho). Har inte skrattat så mycket på länge, svårroad som jag är. Spana via länken: http://svtplay.se/v/1487451/grillad/del_2_av_10
Har inte använt mig utav SVT Play tidigare, men det är ju ett riktigt suveränt sätt att kolla på program man missar. Tar ingen tid alls att buffra och hålla på!

Nu ska jag läsa Scar Tissue, som jag ÄNNU inte hunnit läst ut. Efter det ska jag sova. Punkt. För att avsluta. Liksom.

Hejs

Friday I'm in love (jag är originell)

Fresh fredag. Vaknade halv 7 (en halvtimme efter vad jag planerat, pga ändrad dygnsrytm sen igår). Åkte till skolan och allt förflöt. Råkade slå ner en stol mitt framför mr H, efter att han bett mig sticka honom en halsduk. Fanny, Joanna och jag åkte ner till George och fikade, sen kollade jag och F på en jacka hon troligen ska köpa. Superfin var den! Sen vidare till Spegeln för att kolla prao-platser. Dom skulle höra av sig. Efter det gick vi till Naturkompaniet och spana kånken, dyyyra som fan. Till sist gick vi till Designforum, sen tog jag bussen hem. Nu ska jag ta 16:15 bussen till stan och möta upp Jenny och Hanna. We'll see what the afternoon brings with it! Ikväll blir det tacos, för att... fria (nejnej!) att bror återvänder... Hmm.

Pyssen!


Oklippt hår...

Så långt och ljust var mitt hår för två dagar sen (dock är bilden rätt gammal, men ni fattar vad jag menar). Peacesymbolen och hjärtat förstår ni kanske vad jag menar med, don't you? Ignorera mina fiskögon samt fiskläppar, jag vet att jag ser ut som en sneknullad koala :(

 















Aja, kort och rätt onödigt inlägg, men haha, gonatt.

Hi, NES!

Tack som fan till Mikaela som hjälpt mig att sätta in headern, bakrunden och all kodning. Jag tyckte det blev grymt snyggt!

Novacain for the soul

Ullis kom vid 13-tiden, och vi (Jenny, Ida, jag, Ullis samt hundarna) åkte till Oslättfors, för att sedan hamna i norra Åbyggeby. När vi hade rastat hundarna åkte vi hem och Ullis färgade håret på mig. Så nu är det rätt... mörkt. När J och U skulle hem var bilnyckeln till bilen borttappad, så vi letade som fan efter den. Utan framgång. Sedan åkte I, mamma och jag till Furuvik och spanade på hundvalpar (nej, onej, vi ska inte ha fler!). Fyfan va söta. Sen åkte vi tillbaka till vårat residens, lämnade I, för att sedan återvända till Furuvik, pga glömda papper (nej, inget av detta är relevant).

Nu ska jag gå och sova, efter genomförd kvällsprocess (dvs tandborstning, dusch osv).

Gonatt

SPT

Drar igång inlägget utan vidare ursäkt ang dåligt uppdaterande osv. Var på SPT-möte med min mentor idag. Det gick oväntat bra faktiskt. Jag var sjuk nervös innan. När jag satt utanför klassrummet i korridoren kunde jag inte undgå att märka hur alla föräldrar, med mycket dämpad röst, satt och pratade med sina barn, och med jämna mellanrum gav mig och omvärlden ett misstänksamt ögonkast, som för att se om man tjuvlyssnade. Då blir man ju såklart ännu mer nyfiken och angelägen att veta vad dom pratar om. Snackar dom strategi inför det kommande samtalet, eller vaddå? Jag blir jätteirriterad på folk som i sin tur blänger irriterat på folk runtomkring. Det är faktiskt dom som skapar nyfikenheten genom att vara så hemligetsfulla. Life's fun, so let's have a laugh. Vet inte vart jag ville komma, faktiskt.

Efter SPT:n åkte mamma, Ida och jag och köpte äppelkaka, och på konsum hade dom faktiskt Stimrol-tuggummin (ni vet, nya i sånt där fodral). Jag har letat i jättemånga affärer efter sånt, men har bara kunnat hitta det på pressbyrån. Bäst ni skriver upp detta, oja.

Resten utav dagen är blank, förrutom att jag ska till Furuvik och kolla hundvalpar klockan 18:00. Kan också vara bra att skriva upp.

Tjingeling

RSS 2.0