003

Amantes sunt amentes. Älskande är galna, för er okunniga.

Valde tapeter. Blev lite krångel. Valde igen. Blev nöjda. Allt som allt tog hela processen, dvs val utav tapeter, cirkus 3 timmar. Hahaha... Efter det åt vi på Church Street. "På en onsdag?!" tänker ni. Ja, på en onsdag svarar jag. Vad skulle livet vara utan spontanitet (och biffar med vitlökssmör)?

Har föresten nu insett att jag på största allvar beundrar månen. Varje gång jag ser den lysa på himlavalet, nästan som en fyr när havet sluter mörkt och hotfullt runt en vilsen skuta (vafalls? Haha!), hamnar jag stundtals i sådan extas att jag inte kan hindra mig från att euforiskt utropa "Se! Vad vacker den är!" och sedan avsluta min mening med att drömskt sucka "Ååh..." och näst intill trycka näsan mot fönstret. Vad lång meningen blev.

Nu ska jag för (troligtvis) sista gången för ikväll skänka månen en blick, sedan är det off to bed.

Bona nox (God natt, för er okunniga)


002

Nu känner jag att jag lever! Termometern visar nära nollstrecket, löven börjar få de nyanser jag anser att de ska ha hela året om och på mornarna kan man se månen på en ljusblå himmel. Fan vad jag älskar hösten! Bara den fina hösten, i och för sig... Regn och rusk-hösten kan dra något gammalt över sig. Mmmm. Nästa helg ska jag nog ta tåget till Uppsala. Det är där som man upplever denna ljuva årstid allra bäst. Nog om min fabless för hösten.

Jag slängde nyss i en vittvätt... Typ en vecka sedan jag gjorde det senast. Har inte haft några vita strumpor... Jag hatar att använda andra färger på strumpor än vitt. Som vilken annan vanlig människa som helst...

Funderar på att köpa sånna här uggs. Jag menar, de verkar ju såå himla sköna... Bara trycka ner sina vinterfrusa tossar och låta dem värmas upp i dessa gudagåvor till skor. Jag har aldrig använt sådana, men det är så jag fantiserar att det är att bära dem.

Nu ska jag läsa Bridget Jones dagbok för errh... 7:e gången? i ett supervarmt badkar med bubblor (om jag finner några). Klockan 8 är det Playa del Sol på tv4! Tänker INTE missa det.



Världens i särklass collaste människa, enlig moi.

God kväll, mina vänner!

001

Åh. Jag är inte en person som börjar grina lätt, men idag grät jag floder till Grey's Anatomy. Det var hjärtskärande. Mitt hjärta skrynklades ihop till ett litet russin när det var en liten pojke som höll på att dö. En man donerade organ och han pojken klarade sig. Då väcklades mitt russin-hjärta ut igen och blev ett enda stort, pulserande känslopaket som fick mina ögon att svämma över. Nog om det.

Idag gick jag, såklart, i skolan. Efter det gick Fanny, Tove, jag och Linnea ned till staden af Gefle. De två förstnämnda med "ögonbindlar". Sen köpte vi en limpa och matade ankorna.

Nu ska jag göra en lista på saker jag har gjort bra idag:

Jag cyklade till och från skolan
Jag gick upp tidigt så jag hann vakna till ordentligt
Jag åt frukost (te, juice, macka). Det är ju faktiskt det viktigaste målet på dagen!
Jag hann med rätt mycket under mattelektionen, och mitt hjärta slog ett extra slag varje gånga jag läste i facit att jag svarat rätt (cheesy...)
Jag fick MVG på båda mina bildläxor.

Nu kommer jag inte på några fler saker... Jag ska reflektera lite mer över detta senare. Egoboosting är great!

Adjöken!

You were such a P.Y.T

Måndag. Snart fredag.

God afton.

Alexa Chung-g-g-g-g

AAH. Så SNYGG kvinnan är. Diggar att hon dejtat Alex Turner (Arctic Monkeys), Ian Watkins (Lostprophets), James Righton (Klaxons), Fairs Badwan (the Horros) samt David Titlow (Blue Mercedes). Hahaha. Bara musiker. Och just ja! Hon har jobbat med Alex Zane!


(Jävligt lik Keira Knightley???!)
Hade inte tackat nej till att befinna mig i hennes (med allsäkerhet Louis Vuitton-) skor. Hehe.

Nu ska jag göra bildläxan.

XOXO, eller något sådant, mina vänner!

Världen är så jävla liten

Och rymden är så jävla stor.

Fredag. Nåväl. Tänker bara syssla med det jag inte hinner med annars: ingenting. Åker kanske in till stan. Hittar någon att gå runt med. Kanske. Läser kanske en bok ute i hammocken. Somnar ute i friska luften. Kanske.

Hejdå


SNART FREDAG OCH JAG ÄR T A G G A D SOM F A N

Mhm. Skola idag. På hemkunskapen gjorde vi morotskaka. Den blev grym, haha! Nuuu skall jag läsa. Det är en av mina mysigaste sysselsättningar. Nästan. Läser "City Boy Blues". (Visst är det en Mötley Crüe-låt?) Det är typ nån sorts skräckroman. Boken innehåller för mycket "hormonstinn tonåring stöter på en brud"... Liksom. Iallafall. Ja.

Hejdå!

Goddag

SO-prov idag. Gick galant. Mådde pyton. Gick till biblioteket. Lånade bok. Gick till Spegeln. Drack varm choklad innan bussen kom. Åkte hem. Kom på att jag hade filmer som skulle lämnas tillbaka. Åkte ner på stan. Lämnade filmer. Lånade en ny. Minns inte vad den hette. Åkte hem. Kollade film. Nu är jag rätt trött. Ska duscha. Sen läsa bok. Sen sova. God natt.


Oj!

Kan inte vänta.

Dessa
|
v

shall be mine. Ska be mamma hjälpa mig att beställa... Fan ta min ålder asså. Känner mig helt funktionshandikappad när alla onlineshop-sidor dissar mitt personnr.

Fannsar makin' bubbles wööe


Åååh. Jag är så sjukt sugen på att köpa film till min polaroid. Men det kostar ju skjortan.

För övrig är jag fortfarande sjuk som en sate, men ska till skolan imorgon... Känns nästan som om jag kommer få gå om ett år om jag missar fler dagar. 3 dagar hemma och efter som fan. Sunkigt. 

Förkyld internetshopping



Gillar tischan

Städtant-Matilda. Ballt.

Fortfarande sjuk som en lemur. Har pluggat lite. Nu skall jag städa. Ida dunkar nostalgi: Bubbles (ok, det var jag som satt igång det.. hehe) och Busted. Sweet.

Under and in

MIN HALS TAR DÖD PÅ MIG

ONT ONT ONT gör det. Kan inte ens ta ett andetag utan att det ska kännas som om hela halsen är ett öppet köttsår. Och jag måste plugga. BLÖÖÖE fan va livet är tungt nu.

Var på en konstvernissage ikväll. Det SÖG. Inga personer där + teckningar som såg ut att vara ritade av 4åringar. Vilket i och för sig va en rätt catchy idé. Men det kändes inte rätt helt enkelt. (HORSEPUNDARE, en häst som pundar heroin roflwpimp)

Göd nätt, mina medmänniskor.

RSS 2.0