Mhm sista april snart

Fan va tiden går fort! Vill höja mig i några ämnen tills sommaren, så jag måste alltså plugga skitmycket. Jättestressigt...

Skola idag... inget intressant att förtälja på den fronten förutom matteprov på torsdag, så jag ska fixa mina anteckningar. Har NO-prov imorgon och så ett spanskaprov (också på torsdag). Ska skriva engelskauppsats efter skolan nästa måndag. Framförde mitt tal på svenskan idag. SO-prov nästa vecka om jag inte misstar mig. Bildprojektet ska snart vara klart. Har inte hunnit ett piss på det. Mitt textilprojekt (halsduk hahaha) ska vara inne om några veckor. Har knappt hunnit ett jota. Stickar ju med 4½ mm-stickor.  Jaa. SJUKT JÄVLA MYCKET skolarbete. Fyfan.

Efter skolan gick Jennsan (haha skitcoolt smeknamn jag kommit på) och jag på stan. Mhmm inte så mycket hon köpte några tröjor. Åkte hem och kollade I Am Legend. Sjukt bra film. Har inte sett den förrän nu. Duschade (handdukar+torktumlare under tiden=love). Nu skall jag förtära något samt kolla på någon film. Skjuter upp mitt skolarbete. Iallafall idag.

Pussis

Fröken Bergman



Mhmm. Hon var jättesöt och trevlig! Lite sent, men ja.

Pluggar

... är nästan det enda jag hinner med om dagarna. Fick massagekväll på nåt spa, pengar samt att löftet om att få biljetter till Peace & Love och Way Out West i födelsedagspresent. Och en barbapappa-tårta hahaha. Egentligen inget mer jag önskade mig.

Har nyss vart på gitarrkurs. Ska träna på "pull off" och "hammer on". Inte så intressant. Nu ska jag ner och tvätta (näst intill alla mina kläder ligger i en hög i tvättstugan. Som vanligt.) Efter det ska jag finslipa mitt tal till svenskan imorgon.
Det var nog allt. Hörs.

Way Out West

Dessa är de färdiga artisterna jag mest ser fram emot under WoW (i väntan på bussen):

Arctic Monkeys, Band Of Horses, Bon Iver, Fever Ray, Lily Allen, Rise Against (klubb dock) samt Timo Räisänen.

Nu ska jag till Gustav sedan Marit Bergman hehehe

Söndag 13.3.99

Hon minns bara stunder i periferin
Hon minns dagar när dom sopade undan krossat porslin
Nu är det ingen som bråkar längre
Det är ingen här som börjar gräla om ingenting

Lars Winnerbäck

Marit Bergman

... Ikväll. Spegeln. Har inga biljetter. Tänkte kanske gå dit tills singeringen... autograf och bild liksom. Det vore rätt coolt. Men surt att missa konserten. Vi får se hur jag löser detta dilemma.

Imorgon är det min födelsedag. How nice

Nothing else matters

... med Metallica (introt bara hehe) ska jag lära mig tills nästa måndag. Jag tycker det är skitsvårt, även fast det mest är öppna strängar, hahaha. Även fast jag har nylonsträngar har jag sjukt ont i fingrarna. Hoppas huden blir hårdare snart!

Mamma kommer som sagt hem ikväll. Nu måste jag faktiskt erkänna att jag saknar henne jättemycket.

Nu ska jag käka och sedan plugga matte. Over and out

3 dagar kvar...

Rätt ointressant dag. Slutade vid två, som sagt. Ida och jag köpte glass och pluggade matte. I solen. Skönt.

Nu ska jag på gitarrkurs. Fidusch!

Note to self: Ta med papper, penna, noter... gitarr. (Jag kommer glömma annars)

The Weepies

Ja, jag är otroligt besatt av The Weepies. Känner att det kommer hålla i sig. Deras musik har grymt mycket utav det jag vill ha, så att säga. Dom är på min topp 5 utav band/artister, faktiskt. Är egentligen inte så mycket för att ranka sånna grejer. Grymt svårt är det. "Listan" toppas självklart utav Red Hot Chili Peppers, dock. Hahaha.
En plus-i-kantensak som gör att jag gillar The Weepies extra mycket är att Deb och Steve faktiskt är gifta och har en son, Theo, vilket gör att deras sångtexter känns mer äkta. Mhmm, jag är rätt töntig, men så är det.

http://www.theweepies.com/
http://twitter.com/theweepies


Check it out, är sjukt sugen på att köpa både Happiness, Say I Am You och Hideaway.

NU ska jag faktiskt försöka sova. ... Om ett tag.


Söndag (update)

Min medvetna ignorans gentemot min kropps antydningar om att jag var på väg att bli sjuk i morse ledde till att jag fick så sjuuukt mycket mer huvudvärk på eftermiddagen. Jag kräktes också (too much information, kanske....). Ska nog inte överskatta mitt immunförsvar i fortsättningen, hahaha.

Nu ska jag sova, imorgon har jag gitarrlektion och slutar vid två som på alla måndagar. Skönt.

Söndag (spännande rubrik...)

Gick på Milk samt åt kinamat med mina kusiner igår. Nice. Hade dock ont i huvudet hela tiden. På väg att blli sjuk, I guess. Ska dock trotsa det faktum att jag har huvudvärk (och värk i hela kroppen, likaså) och jobba. Jag behöver verkligen pengar... 100 riksdaler i timmen is "not bad, not at all bad" (för att citera Spike i Nottinghill, he he).

Äldre människor dras till mig som getingar till saft på sommaren (vilket gör att man alltid får hålla utikik så man inte dricker saften ifall det är getingar i den... eh ah). Igår så kom det fram minst 10 gamla tanter och undrade om penséerna kan ställas utomhus nu, eller om det är för kallt fortfarande? Jag kan inget om blommor. Verkligen inget alls. Lite pinsamt, med tanke på att både mamma och pappa är rätt insatta (för att inte överdriva, då) i "den underbara världen utav flora och fauna" (Hahaha, nostalgi. Och rätt internt. Bry er inte om det). Alla tanter fick samma svar; "Näe asså... Hehe... Jag kan inget om sånt där. Blommor asså." Jag la inte märke till, förrän efteråt, att jag svarade mer eller mindre exakt likadant varje gång.

Hahaha. Ja, jag vet att jag är tråkig. Men 23:e är det min födelsedag, det ni. 15 år ung blir jag då. Och mamma kommer hem på måndag. Måste erkänna att jag saknat henne.... Tjingeling


No, no, no, no, no, nothing else will do

http://www.youtube.com/watch?v=s830CSutPoE

Helt fast för The Weepies.

Dwayne

You know what? Fuck beauty contests. Life is one fucking beauty contest after another. School, then college, then work... Fuck that. And fuck the Air Force Academy. If I want to fly, I'll find a way to fly. You do what you love, and fuck the rest.

RSS 2.0