And we said that this was never going to happen again

Nå. Nu är jag tillbaka. Eller tillbaka och tillbaka. Lät som om jag skulle ha varit borta länge. Men icke. En kort summering utav torsdagen och lördagen på Peace&Love (då jag efter att ha skrivit klart detta ska gå och köpa B&J's. Med oborstat hår. Och i gårdagens kläder. Hur sunkig/äcklig/risig/alla alternativ får man bli? FOKUSERA!):

Torsdag:
Fanny och hennes mamma kom och hämtade oss vid 11-tiden (minns verkligen inte just nu) och så åkte vi mot Borlanché (Jennys och Paulinas uttal av Borlänge , haha). Byggde upp förväntningar och sånt i bilen. En trevlig färd, helt enkelt.
Kom fram, fixade festivalband, gick till Kupolen och köpte McDonald´s-mat... Fanny och Ida skulle på toa, så då satt jag där. Helt ensam. Med en massa mat... Haha. Plötsligt kom det några herrar och slår sig ner vid mig och började skjuta mig samt folk runt omkring med deras medtagna vattenpistoler. Det var inte så roligt. Sen skulle dom kela. Inte heller så roligt, då dom stank rätt mycket öl. Redan på förmiddagen liksom, skärpning! Sedan kom iallafall Ida och Fanny, och vi åt. Om man kan kalla anorektiker-Fannys intag utav mat för att äta. Efter det mötte vi upp Paulina och Jenny och begav oss mot festivalområdet.
Vl framme flöt timmarna, fyllda med musik och nya människor, på i en faslig takt (märker att mina ordval är rätt.... gammalmodiga. Haha). Antagligen kommer ni, mina få men trogna läsare, inte att orka läsa en detaljerad beskrivning av vad hela dagen - timme för timme, så det skippar vi. Mot kvällen skulle vi iallafall köpa friterade bananer med glass, så Fanny som inte ville ha detta stannade kvar vid ett bord för att se till att ingen annan skulle komma och ta det. Lättare sagt än gjort. När vi kom tillbaka satt flickebarnet omringad av en massa berusade killar, varav en hette Rikard och påstod sig vara "Trollkarlen från Potatismos". Han visade några... trolleritrick... och berättade lite roliga anekdoter och framförde en egenkomponerad (tror jag) dikt.
Vid kvällningen var vi trötta, och Jennys fader kom och hämtade oss. Vi såg en RÄV på vägen hem. Spännande. Antagligen är min beskrivning utav dagen rätt totalkass, eftersom jag nu, när jag läser igenom detta får en upplevelse utav att det inte var speciellt roligt. DET VAR DET. Men jag är trött och har feber, så ha detta i bakhuvudet och ta det hela med en nypa salt. Eller nåt. Vafan.

Jag orkar seriöst inte skriva hela jävla lördagen just nu. Ha tålamod. Eller nåt. Men asså skriver sen

PUSSHEIDO


Mañana: Jobb

Börjar jobba på "riktigt" imorgon. Cirkus 6-7 veckor framöver blir det uppstigning klockan 06:00.  Låter inte så speciellt tilltalande, va?
På torsdag är det dock Peace & Love som gäller. kommer hem rätt sent... Keane slutar 01:45. Vi får se om det blir så att deras spelning spolas och vi åker hem tidigare eller ej. Snart ska jag i vilket fall som helst cykla in till stan och posta min glömda skåpnyckel, lämna försenade filmer på Hemmakväll, boka tid för synundersökning gällande linser på Direktoptik samt besöka biblioteket för att låna några böcker... Innan allt detta ska jag hänga upp tvätten.

Hejsvejs och njut av det fina vädret.

Hope of deliverance, I will understand


RSS 2.0