Heaths sista film

The Imaginarium of Doctor Parnassus heter Heath Leadgers sista film. Vilket de flesta redan kanske vet. Utöver Heath, som avled mitt under inspelningarna, spelar Johnny Depp, Jude Law och Farrell huvudpersonen Tony som reser mellan parallela världar för att rädda en flicka... Läs mer här Den planderade premiären för filmen, i Sverige, är hösten ev vintern 09. Jag tänker verkligen gå. Kanske premiären, om man satsar? Jag tycker iallafall att filmen verkar sjukt spännande och handlingen framstår väldigt säregen och färgstark. Dock vet jag inte så mycket film... Haha.


Long time, no see!

Mitt bloggande kommer i vågor, som ni märker!

Jag och Fanny praoar i klass 3A... vilt gestikulerande och ropandes "Ååååh! Jag vill OCKSÅ ha en! Snääälla!" Hahaha...

Det är ett litet knytt som heter Elias som visar sina känslor för alla i hans omgivning. Minst en gång om dagen. Igår grinade han för att läraren bad honom stänga hans Harry Potter-bok. Idag gick han runt och var smått känslomässigt förvirrad hela dagen... men jag kan inget annat än känna igen mig i detta pojkebarn. Han tyr sig liksom till mig. Jag fick sitta och lyssna på när han berättade, och ritade upp, hela hans familj. Med husdjur och allt. Hans katt fick kattungar i fredags och hans pappa är nästan 2 meter. För att nämna några minst sagt spännande kuriosum.

Imorgon är våran sista dag, så Fanny och jag har bestämt oss för att köpa glass, piggelin för att vara exakt haha, åt dessa ynglingar. Jag tar för givet att en bunt 10-åringar inte är kapabla att leta fram min blogg, så därför kan jag demaskera denna lilla hemlighet.

Nu ska jag äta blåbärspannkakor som min kära syster tagit sig tid med att grädda. Hahaha, hejdå.

BLÅBÄRSpannkaka. Ja, ni fattar. Dessutom är jag ju så jävla snygg, så jag kunde inte låta bli. Hahaha


Omställning (till det bättre förhoppningsvis)

OKEJ. Nu har jag gnatat om att bli en sundare person osv så inihelvete länge. NU skall jag ta tag i detta. På riktigt. Hedersord. Får se hur jag går till väga.

Nu är det maj (hahaha mina rubriker alltså)

Insåg nyss att jag har tonvis med grejer jag ska hinna göra. Skolarbeten och liknande. Whinade jag om det tidigare? Mhmm.

Imorse såg jag The Grudge. Vågar inte kolla horror på kvällen... iallafall inte ensam. Även fast det var ljust ute skrek jag som en jävla pussy hahaha. Resten av dagen jobbade jag, åkte ut till Alderholmen med Jennsan och I... solade där samt åkte hem och grillade. Ska jobba imorgon också.... och jag är förkyld. Eller tror det beror på pollen. Min näsa rinner och det finns inget som kan stoppa det (testade nässpray för första gången sen jag var ett litet knytt. Har inte vågat tidigare). Nu skall jag se på någon crappy film med min moder.

Over and out


RSS 2.0