God jul allesammans!

Helmysig jul iår! ...Bortsett från att jag har vart förkyld och haft feber. Låg och kollade på Scrubs hela dagen. Missade till och med Kalle Anka. Jag gillar i och för sig inte att kolla på det... samma sak varje år... men det är liksom tradition.

Käkade julbord med familjen, sen öppnade vi julklappar. JAG FICK "MIN" ORANGA IPOD. Pusspusspuss på den!
Sen fick jag också Kyle XY säsong 1, Vänner säsong 3, olika parfymer, ipodladdare och massa annat småjox. Helnöjd är jag, iallafall!

God jul, och trevlig fortsättning!

In this city

Iglu & Hartly gör riktigt bra "feel good"-musik, skulle jag vilja säga! Speciellt In this city. Underbar är vad den låten är! Har lyssnat på den hela morgonen.

Ska troligtvis träffa Tove en sväng idag.



Måndag, and two days left!

Åhhh. Två dagar kvar. Sen kommer i princip all julstämning vara som bortblåst. Det brukar ju vara så. I mellandagarna sitter man bara hemma och såsar. Vill inte att allt ska vara över! På nyårsafton ska jag troligtvis vara med mina brudar, haha. Ska kolla fyverkerierna och så på hemlingbybacken.

Vaknade och var förkyld som en jävla åsna. Hoppas det går över.

Får se vad jag hittar på idag... Ska kolla klart på Robin Hood först och främst, hehe.


Vattnets kretslopp

Käkat och duschat. Känner mig fresh, förrutom att jag är förkyld som fan... Fuck förkylningar.

Ska ut med hundarna och sen klä granen. Man kan inte tro att det är jul om 3 dagar. Allt har gått för fort, tycker jag.

Fan vad jag skriver onödiga inlägg... Men det tänker jag fortsätta med! Älskar att kunna skriva av mig alla onödiga saker.

Mr Ritter, I do love you

Åh. Jag är trollbunden av Josh Ritters röst. Han är verkligen grym. Puss på pannan, Josh!



Ny header och allt!

Pysslade ihop en liten header... Är nybörjare, så därför är den lite... Ja. Cp.

Mikaela hjälpte mig att sätta in den och kirra iordning allt med färger och sånt. Jag tyckte det blev skitfint, faktiskt!

Har legat och kolla på film hela dagen. Jag kan inte låta bli. Disneyfilmer är så jävla underbara. Speciellt Lejonkungen. Fast jag spolade förbi delen när Mofasa dör. Börjar grina annars, haha.

You were such a P.Y.T

Do the D A N C E, stick to the B E A T.

Justice måste man älska, faktiskt!

Hela natten har jag legat och kollat på Disney-filmer med Ida. Nu är Jenny beroende av Harry Potter-filmerna och kan nästan alla repliker. Likaså jag, fast med Disneys underbara verk. Nostalgiskt!

Idag måste jag faktiskt ut och fotografera. Det är ju himla fint väder! Ska se om Jenny är ledig att delta.

Ska tvätta sängkläder nu, hörs

Julklapps-lördag

Vaknade vid 9-tiden och låg och kollade på Bamse i trollskogen. Har inte vågat sett den tills nu, haha! Sen kollade jag på Pokémon - Mewtwo strikes back. Jag är otroligt töntig, jag veeet.

Halv 2 mötte jag och Ida Viktor nere på stan. Gick runt och köpte julklappar. Köte Kent-samlingen till mamma och en plånbok och iPod-laddare till Ida. Sen köpte jag rökelse till mig själv också.

Käkade på Java. Viktor och jag köpte nån varm macka. Min med mozarella, kyckling och pesto va skiiiitgod, vill jag lova!

Sen åkte Idis och jag hem, och nu ska jag kolla på Micke och Molle. Myspys!

Viktors storebror ska fixa iPodhögtalare till mig! Sånna där coola, som ser ut som en legobit. Copycat:ar Jennys då... Men jag måste verkligen ha!!!

Puss!

Vilken torsdag

Matteprov idag, som sagt. Vet inte hur det gick faktiskt. Ena halvan av mig säger att det gick okej, medan min andra halva säger att det gick åt helvete... Nåväl.

Hemkunskapen idag var skitrolig! Fanny, Erik, Henry och jag bakade chokladbollar, och fyfan va Henry och jag garvade! "Go bayblade!!!" Sen skulle vi kasta chokladbollar till varandra, och Henry hoppade undan precis när chokladbollen kom susande genom luften. Den landade på ett skåp. Som var helvitt. Haha.

Sedan hade jag kvarsittning. Satt och skrev en uppsats om mobiltelefoner samt stirrade framför mig i en timme. Det var inte så värst roligt.

Åkte hem, och sedan direkt till stan med mamma och hämtade Ida. Sen ut till valbo. Strosade runt litegrann utan att hitta ett dugg.

Nu ska jag duscha, och imorgon är SISTA DAGEN I SKOLAN! Skööönt!

22 april kommer förresten Marit Bergman till Gävle. Dan före min födelsedag! Jenny och jag har pratat om det, så tjohej!

I never said "Thank you" for that. Now I'll never have a chance

Hear you me är min favoritlåt i världen. Big time! Blir aldrig dålig.

Jag är inte så himla taggad på matteprovet imorgon. Ändå så känns det som om jag kan allt. Även fast jag inte tränat ett dugg. mitt huvud är riktigt mysko, kan jag lova!

Hade so-prov idag. Känns inte som om det gick sådär super... Kanske på vg-/mvgfrågan att det gick lite bättre. Jag är duktigare på att framföra mina egna åsikter än att lära mig en massa ord och deras betydelse.

Jag längtar som attan att få ha lov. Jag skulle inte orka en vecka till!

Nu ska jag snart ner och kolla Efterlyst med mamma. Det är bara Efterlyst och Insider som både mamma och jag gillar. Haha. Det låter lite sinnessjukt. Mitt huvud luktar förresten Toni & Guy som tusan! Köpte en plattängs-spej igår. Har inte använt sånt tidigare. Inte undra på att mitt hår ser ut som det gör!

Nick Pitera är så grymt cool!


Mah homie Gustav!

Hade inget matteprov idag! Skönt... Har det dock på torsdag istället.

Åkte ner på stan med Ida, Jenny, Frida, Josef, Gustav och Oscar. Gick runt med damerna och kollade efter julklappar. Blev lite presenter till mig själv. Börjar bli lite stressad över att hinna köpa till alla... However, gick vi vidare till Gustavs lilla (och mysiga!) etta. Där satt Josef och Gustav redan och kollade på film, så vi joinade. Sen ville lille G ha mat, så Jenny ställde sig och stekte köttbullar. I en KASTRULL. Haha.

Åkte hem med Maria, och väl hemma gjorde jag en hårinpackning och ansiktsmask. Skitskönt!

Nu ska jag lägga mig tidigt... Imorgon är det SO- och musikprov. Härligt, härligt asså!


Hejdå helg!

Sov ju över hos Jenny. Myspys. Sen lyssnade vi på musik hela morgonen. Efter det åkte v ner på stan; köpte några tröjor.

Sedan iväg till villastan för att kirra Jennys böcker. Där stod jag topless. Haha. Ja. Jag skulle nödvändigtvis byta tröja. Sen gick vi ner på stan och sen hem.

GUD vad det är halt ute! På vippen flera gånger att drutta i backen. Nu ska jag duscha, sen plugga. Om jag orkar. Tveksamt.

Doin' Bönan!

Nu sitter jag här i Bönan hemma hos Jenny, som jag bussade hem till, as said before.

Det var en nybörjarbusschaufför som körde bussen ut hit, och man kan ju knappast påstå att hon var bra på sitt jobb. Körde ut i vägen när det kom en bil från motsatt färdriktning, och stannade. Det kunde ju ha kommit en bil eller nåt från andra hållet liksom! Sen körde hon förbi hållplatsen Ida och jag skulle av på och när vi sa till utropade hon "Shit, va dum jag är!" och "Faan, förlåt tjejer!"

Nu ska vi kolla på Harry Potter, som jag nämnde tidigare.

Utgång=Hemgång

Ska hem till Jennan nu! Har inte vart med henne på skitlänge.

Vi ska kolla på hemligheternas kammare, Jenny är nämligen mer eller mindre beroende av Harry Potter-filmerna for the moment. WIERD. Haha. Nej nu ska jag kila.

Ida ska ut och köpa godis (har ingen lust att äta godis, men Jenny insisterade). Plus att jag har otroligt ont i magen. Känns som om någon vridit magsäcken ut och in!

Hörs

Tillbaka i bloggträsket!

Lite lack över att jag raderade min förra blogg (enklare domän då ju: matildawennberg.blogg.se). Ett riktigt misstag faktiskt!

Idag vaknade jag och vintersolen gnistrade in genom fönstret (jo, det gjorde den faktiskt!). Härligt sätt att vakna upp på! Fick riktigt härlig julkänsla. Första gången på hela december!

Jag får väl kämpa som fan för att hålla bloggen smått uppdaterad. Jag var usel på det, i mitt förra försök. Enjoy!

RSS 2.0