Hemma typ

Popaganda va naiz. Hehe... Mycket såpbubblor, musik och sköna människor. Oh belgiska våfflor, såklart. Ingen festival utan dem. Eh. Vad mer kan tilläggas? Mycket pluggande. Ska lyssna musik + sova nu.

Natti

Popa-Gandhi

Fannys lilla ordvits. Hehe.

Imorgon ska vi iallafall åka till Stockholm och mysa på festival i ett par dagar. Gött.

Hej-då.

Too much drama, enligt mig...

Alltså VAFAN. Blir helt matt av denna svininfluensaskräck. Rökning är ju rena rama massakern, men då det är så vanligt att röka cancerpinnar lyfter inte en kotte på ögonbrynet. Då det däremot kommer en "OBOTBAR EPEDEMI SOM KOMMER SKÖRDA FLREA TUSENTALS LIV" blir alla hysteriska. "Hostade hon nyss?!", "AAH, jag tänker inte skaka hand med DIG, du är SJUK och har säkert SVININFLUENSAN!" är väl ordväxlingar (okej, tankegångar. Svenskar är för flata för att våga yttra sig på ett så oförskämt sätt, antar jag...) som i dessa tider är vanligare än uttalanden såsom "Har någon läst tidningen? Jorden håller visst på att förruttna på grund av alla utsläpp...". Vad jag försöker komma fram till? Äh...

Jag är sjuk. Det var nog det jag ville få fram. Riktigt sjuk. Hostig, snorig, risig. Nu fruktar jag att jag har SVININFLUENSAN. Varför? Jo, därför att tidningarna påstår att alla så mycket som harklar sig är drabbade utav århundradets digerdöd. Än en gång: Jävla mediehoror som förstorat hela skiten! Jag kan inte ens nysa utan att få blickar som säger "Håll dig på avstånd. Jag vill inte bli smittad.". Jag vill kunna få ha en höstförkylning utan att känna mig som ett jävla epedemioffer som måste sättas i krantän.

(Jag tenderar att skriva med mycket versaler när jag är upprörd, vilket ni säkert redan har märkt. Jag ber om ursäkt.)

Nu ska jag kurera mig genom att kolla på The Big Bang Theory.

Tack för ikväll, mina vänner.

ÄR SÅ J#%!/&VLA FÖRBANNAD

NÅT JÄVLA ÄCKEL HAR SNOTT MIN KÄRRINGSNURRA. Eller, min farmors kärringsnurra - vilket gör det hela värre. FAN va sur jag blir. Har anmält det till polisen. Och när dom får tag på dig, din äckliga cykeltjuv utan något hjärta what so ever, då blir det inte roligt kan jag lova. (Snälla ge tillbaka mig min cykel! Mitt busskort har gått ut och jag har inte råd med att betala på bussen varje gång snyft snyft.)

Nu ska jag göra min bildläxa och äta negerbollar. FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA PISSED.

Rönnbär? Va?

Kan man bli hög/full/på annat vis påverkad av rönnbär? Ska dom vara förvällda eller något liknande innan? Inte för att jag genuint bryr mig ... Men det är ju kul att veta innan man sätter i sig ett ton av sånna. Eller va nej jag vet inte vad jag hade tänkt skriva. FAN asså. Jag kan aldrig hålla mig till ämnet jag från början hade tänkt tala (i det här fallet skriva) om. Det är bara sån jag är. Men visst blir man rätt irriterad? Jag blir iallafall skitirriterad på mig själv. Ja.


Visst är jag bra på sånna där falska superleenden? Flexibelt använde jag inte bara rönnbärskransen(???) som fin rekvisita, utan också som myggsmällare.
Justja, mina missanpassade modeoffer, dom (coola) solglasögonen kan ni skåda på bilden. De är inköpta på Monki. Nu kan ni apa efter min underbara klädstil. (Hahaha)

Lässna på Jamie T - Sheila okej? Den är awsome.

Hare gött.

Bilderna (lovade ju faktiskt att lägga upp dem, right?)


Besökte Liseberg


Rise Against spelade. Tokbra var dem live!


En hel massa festivalbesökare. Känns lite ovidkommande att komma med uttalandet "det var mycket folk!" då man (förhoppningsvis) ser det på bilden. Eh. Ja.


Min lyckliga "iih jag har hittat kanelbullarna!"-blick, samt det obligatoriska V-tecknet. Fashionabelt? Ja, jag skulle vilja påstå det.


Timo "Rässänän". Höhö.


Robyn. Hon uppträdde med bla Kleerup, Röyksopp, Dr Alban, Lykke Li.


Laakso


Florence Valentin. För att citera Tove: "Han tror att han är samtidens Che Guevara". Catchy musik i vilket fall som helst.


Vampire Weekend. Lördagen när det regnade. När dom spela "Campus" började hela publiken att dansa (inklusive vi, därav den he he fina bilden). Visualisera er ett hav utav regnkappor in movement. Det var mysigt. Och blött...


Arctic Monkeys. Vi stod längst fram. Tänk er... åt oss säga 20 000 människor tror jag det var? som trycker på. Mhmm. Stängslen är rätt hårda. Jenny började iallafall känna sig riktigt svimfärdig, så några vakter kom och lyfte över oss. När jag blev överlyft (först) så var det precis i en paus mellan två låtar och Alex ba "Ouch..." Haha. Stole some of his attention. Antar jag. Kollade iallafall på resten av spelningen en bit ifrån. Jag anser att man faktiskt kan njuta mer av det då, även om det var grymt att bara vara några få meter ifrån Alex och de andra.


Lily Allen! Hon är så jävla cool att man vill spy galla! "Fuck you" och "Smile" var typ de ballaste låtarna. Och hon har snygga bröst! Jag lade dock inte märke till den beryktade tredje bröstvårtan?

Jag har svurit som en sjöman den senaste halvtimmen över bubbleshooter. Både i lycka och ren förtvivlan. Man blir rätt beroende av spelet.
Eeeh. Något nytt att förtälja...? Tog hål i örat i förrgår. Var på vippen att börja grina, men då hon som skulle penetrera min örsnibb berättat att det nyss hade vart en liten flicka där och tagit hål gjorde jag mitt yttersta för att inte börja storböla. Hrm. Skolan har börjat. Rätt okej schema. Notera: RÄTT okej. Alltså inte tipptopp-schema. Men man ska väl inte gnälla. Err... Det var mysigt väder idag. Cyklade till skolan. Använde mina (coola) solglasögon. Drack smoothie med Fanny i gräset. Snart är det höst.
JUSTJA! Jag har börjat läsa Gossip Girl-boken... Böckerna. Är på den första. Den är så här chic lit-härlig.

Öh. Det var väl allt. Ska fixa mat (världens godast flingor med BANANYOGHURT! Helt kär i den för tillfället)
Ha det trevligt!

(ÅKER PÅ POPAGANDA I STOCKHOLM PÅ FREDAG FÖRRESTEN!!! Hur kunde jag glömma?!)

Teaser?



Lol. Okej. Haha. Jag ska sova nu. Bon Iver på bild... Meeeen jag ska lägga upp dom andra bilderna inom en snar framtid. Please have patience.

IMORGON!!!

Imorgon vid ungefär den här tiden kommer jag (förhoppningsvis, annars dör jag) att se RISE AGAINST! Imorgon åker vi vid 8-tiden mot Göteborg, Liseberg samt WAY OUT WEST. Kommer bli sååå kul.
Idag badade jag, Jenny, Ida, Mikael, Ullis och Rasmus vid långsand. Det var kul. Hihi.

RSS 2.0