Vad att göra?

Jag gillar faktiskt mina vardagsrutiner... förutom att de innefattar att jag måste gå upp i ottan, jobba 9 timmar och somna direkt efter att jag duschat. Bortser man från dessa... hm.. bagateller så gillar jag att ha så mycket struktur på mina dagar som jag har. Jag skulle gå sönder om jag bara skulle driva omkring hela mitt sommarlov. Dessutom är PENGAR a key factor till varför jag inte spenderar mitt lov på samma sätt som ungdomar generellt gör. Jag måste poängtera att jag inte slösar bort pengarna jag tjänar. Jag INVESTERAR dem i minnen. (Såsom kameran jag ska köpa. Vilken ska jag välja? Det är ju en hel djungel utav märken!)

Nu ska jag driva runt. Det är ju helg fortfarande.


Tristess

"Tristess upplevs vid av stimulans. Tristess är inte självt ett mentalt tillstånd men kan orsakas av speciella mentala tillstånd. Tristess kan vara en synonym för uttråkad eller liknande."
Källa: wikipedia.

Helgerna är för mig mest ett antiklimax efter fredagen. Idag vaknade jag vid 7(!!!). Jag har alltså fått mina morgontider sedan jobbveckorna inpräntade i min hjärna. Efter mina morgonrutiner åkte jag till biblioteket. Ha ha ha. Min tillvaro är så spännande på många plan.

Checka förresten serien Simons 120 dagar, utav tecknaren Simon Gärdefors. Den är awsome.

Snart är det dags. Mindre än 1 månad!

HELG-G-G

ÅH vad skönt. Blah blah blah. Duschade osv. Ska troligtvis kolla på en ny kamera strax. När jag torkat.

Jag hittade förresten ett sms under kategorin "Skickat" i mobilen som löd:
Barking before 6 AM-club
Jag hade skickat det till en kompis klockan 4 inatt. Jag har inget jävla minne av det. Däremot drömde jag om hundar och min väckarklocka som vägrade sluta ringa. Och ingen var hemma förutom jag under natten. Därför kan jag konstatera att ingen, med untantag från jag själv, skulle ha kunnat skicka det. Creepy.

Jag klappade dessutom en KATT idag. Den var svart och jamade... Förstår ni hur STORT detta är? En kissemiss. Har inte rört en sån på bra många år.

PEACE & LOVE '09 (del 3)



D-d-d-detektivbyrån. Och de 2 senaste bilderna (alltså. Den här och den före) är det Paulina som knäppt. Och jag har gjort konstiga grejer med. Eftersom vanliga bilder är vanliga... och jag brukar väl inte vara så vanlig, antar jag. Det var väl min tanke.

Fridens!

PEACE & LOVE '09



Vi hamnade i en fontän av något slag.
Von Südenfed - Flooded

Naturupplevelser. HERREJÖSSES

Träffade en Bambi-mamma och en Bambi (Bambi är ju Bambi är ju bebis).

Guy Fawkes

Remember, remember the fifth of November,
The gunpowder treason and plot,
I know of no reason
Why the gunpowder treason
Should ever be forgot


Så känner jag idag.

Sjuk

... är jag. Är hemma från jobbet. Är uttråkad. Ska kolla på film. Går miste om 500 spänn bara på grund av detta. Fan. Borde kanske göra något. Så man inte slösar bort en hel dag i onödan. Men jag är sjuk. Får se. Kanske åker och badar. Kanske.

Adjö

Introduction: Common Knowledge

Igår åkte Jenny, Ullis och jag och badade vid brämmen. Det var supermysigt och superfint. Lägger kanske upp bilder sen... om Jenny lägger in dom. Det var ungefär som norrsken, fast rosa, vid havet. Gorgeous...

Hejdå, hej

Note to self

The Mighty Mighty Bosstones


PEACE & LOVE '09



Tänkte ju lägga upp resten av bilderna. Men det sket sig. Snart så.


Ping pong pow, planetary vision, big bang breathe in space where we livin'

Mhmm. Känner mig som en massiv land of the living. Vet inte vad jag nyss skrev. Ord som flödar, antar jag. Flödar som vattnet i våra ådror och vener, flödar som blodet i våra bäckar och vattendrag.

Igår var åkte jag bil. Med några. Sen åkte jag och badade vid 12 (på natten) med Jenny. Och sen bastade vi. Och sen cyklade vi till stan i morgonrockar vid 3 (på natten). Smått random. Jag är jättetrött nu. Ska nog sovelisova snart. Sen skulle jag väl gå på bio. Sen kommer some relatives. Mhmm.



Martin Blates


Sacha Baron Cohen

Okeeej. Jag är helt efter. Jag hade ingen aning om att Baron spelade "Borat". Skämmes mig. Ska se "Brüno" med ett ekipage, bestående utav några vänner, nu på lördag, därav mitt wikipediande gällande honom...

Den här bilden tycker jag är lite... läskig? Han ser iallafall helt ok ut när han inte agerar Kazakstansk tv-journalist, don't you think?



Väntar besök utav Jenny... Vi ska se film och ha allmänt mysigt.

God afton!

Fikakväll

Har vart och fikat, strosat på stan samt haft vilda diskussioner med mina kära vänner Fanny, Tove och Erik. Myspys. På lördag ska vi se Brüno... Hoppas den är bra!

Ställer klockan på 06:00 AM...

Godnatt!

Betyg

Har förresten lust att publicera mina betyg, såhär på nätet. Nästan alla andra gör det, so why not just follow the hype?

Bild: VG
Engelska: MVG
Hem- och konsumentkunskap: VG
Idrott och hälsa: VG
Matematik: G
Spanska: VG
Musik: VG
Biologi: MVG
Fysik: VG
Kemi: MVG
Geografi: VG
Historia: VG
Samhällskunskap: VG
SLöjd: VG
Svenska: VG
Teknik: MVG

Det är bara att ta nya tag nästa termin... Då ska jag verkligen försöka höja mig i samtliga ämnen!

God afton.

Dyblöt

Förstår mig egentligen inte på uttrycket "dyblöt". Är inte dy någon sorts jord som blandats med vatten, vilket resulterar i dess konstistens? Hur kan man då vara dyblöt? Blöt utav en jord och vattenblandning? Tänker spara mina grublerier och dissektion utav det svenska språket till en annan gång.

Iallafall.
Det regnade idag. Inte speciellt mycket, utan snarare smått dugg som liksom tar sig in under kläderna och gör att man känner sig obekvämt fuktig och kall. Sånt regn hatar jag - och det hatar mig också. Jag blev iallafall jätteblöt (dyblöt, om man så föredrar). Inte trevligt. Tänkte skriva vidare om mina bagatellproblem (såsom den enormt stora regnjackan jag fick låna. Den likande en sån där kappa som Dementorerna har i Harry Potter-filmerna. Om man bortser från den skrikoragna färgen. Tänk er en Dementor med en brandoragnefärgad kappa. Rätt lustigt, egentligen). Nu är jag iallafall hemma. Invirad i en morgonrock. Och snart ska jag sova. (Se: Snart). Innan dess: MORDEN I MIDSOMMER. Tradition, här ute i förorten.

God afton.

Apropå Detektivbyrån...


Kärlekens alla färjor är beroendeframkallande... Mh-mm.
(Länken är vit. Lol)

Mitt Nintendo 64 är funnet!

Efter ungefär 1,5 månaders idogt letande har jag nu hittat min kära konsol! Att det tagit sån lång tid att hitta det antar jag är eftersom jag är grymt slarvig samt att mitt tålamod ligger på en 4-årings nivå... Typ. I vilket fall som helst fanns bara själva konsolen och "Banjo Kazooie" i lådan. Ska kolla på Tradera eller nåt efter Supermario 64, Yoshiworld, Mariocart och Zelda: Ocarina of time... Dom är nämligen mina favoritspel. Känner mig sådär supernostalgisk för tillfället. Mitt beroende, som jag lyckades framkalla när jag var cirkus 8 år, kommer med all sannolikhet återkomma. Det känns mysigt och lite skrämmande på samma gång.

Förutom att leka "Damernas detektivbyrå" ute i garaget har jag legat och pressat på terassen. Eller, pressa och pressa... Jag gick ut och läste lite (Otrohets dieten... Vilken innehåller, som titeln antyder, både otrohet och hetsdiet. Den är skriven med mycket humor och en nypa sarkasm gentemot vår tids viktshets. MEN detta ska inte bli en djupare recension!). Efter ett tag gjorde sig mitt tålamod, som jag nämnde tidigare, påmint och jag fick avsluta min hudcancer-session.

Nåväl. Ikväll ska jag köpa biljetter till Way out west och spela Bajno Kazooie som den abnormala tonåring jag är.

God kväll!

RSS 2.0